Gevulde Radijsjes met Knoflook (Glutenvrij, Lactosevrij, AIP, Paleo, Vegan)

door Claire
Gevulde Radijsjes met Knoflook, speciaal voor pasen (Glutenvrij, Lactosevrij, AIP, Paleo, Vegan)

Dit recept is onderdeel van het 2018 AIP Paasmenu

Met pasen voor de deur duiken de gevulde eieren weer overal op. Eerlijk, dat heb ik nooit lekker gevonden aan eieren maar het ziet er wel altijd leuk uit. Om toch de paas-sfeer in huis te krijgen bedacht ik deze gevulde radijsjes.

Eieren zijn wel paleo, maar helaas niet AIP. Veel mensen met een auto-immuunziekte reageren namelijk op eieren. Dat probleem ligt voornamelijk bij het eiwit dat lysozym bevat. Zelf heb ik geprobeerd eieren in het geheel weer te introduceren maar dat ging helaas mis. Het eigeel kan ik waarschijnlijk wel goed verteren en dat staat dus binnenkort weer op de planning om te proberen. Voor nu geniet ik even van deze radijsjes 🙂

Het is wel wat werk om de radijsjes te schillen. Dat is ook niet echt nodig voor de smaak maar meer om het er zo leuk uit te laten zien.  Ideaal voor pasen dus en als je meer inspiratie nodig hebt voor dan kun je altijd bij de andere recepten van mijn AIP Paleo Paasontbijt kijken!

Gevulde Radijsjes met Knoflook, speciaal voor pasen (Glutenvrij, Lactosevrij, AIP, Paleo, Vegan)

Gevulde Radijsjes met Knoflook

Dit recept is onderdeel van het 2018 AIP Paasmenu Met pasen voor de deur duiken de gevulde eieren weer overal op. Eerlijk,… Ontbijt Gevulde Radijsjes met Knoflook (Glutenvrij, Lactosevrij, AIP, Paleo, Vegan) European Print This
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingrediënten

  • radijsjes
  • 2 el. kokosyogurt
  • 1/2 tl. kurkuma poeder
  • 1 tl gedroogde/verse bieslook
  • 1/2 tl. uienpoeder
  • 1 knolfook teentje

Bereiding

Maak de radijsjes schoon en schil ze met een heel dun mesje. Probeer even of ze rechtop kunnen staan, ander moet je een klein beetje van de onderkant afsnijden. Snij dan een klein stukje van de bovenkant eraf, rond het breedste punt van de radijs. Met het topje van je mes snij je een rondje in het midden, zo kun je de radijsjes uithollen.

Pers één klein teentje knoflook.

Meng de kokosyoghurt met de kurkuma, bieslook, uienpoeder en de knoflook.

Vul de radijsjes met het kokosmengsel en smullen maar!

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Om Accept Read More