Ingemaakte Komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij)

door Claire
Ingemaakte komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij, Sojavrij, Lactosevrij)

Vandaag wil ik graag dit super fijne maar snelle recept voor ingemaakte komkommers delen! Ik weet dat er al heel veel recepten te vinden zijn, maar die aminos geven het toch wel een ander tintje vind ik. Zeker lekker bij een wokgerecht of een aziatische soep of stoof. Het fijne is dat je het klaar kunt maken terwijl de rest van het eten op het vuur staat. Volgens mij kun je het ook vrij lang in de koelkast bewaren, al is het bij mij wel na twee dagen helemaal op.

Dit recept wilde ik al een tijdje delen, maar het is de laatste tijd zo druk dat ik er maar niet aan toe kwam om er foto’s van te maken. Ik moet nog even uitvogelen hoe ik weer tijd maak voor de blog, zonder dat ik geen tijd meer heb voor alle andere dingen. Hoewel ik veel vrije tijd heb merk ik dat ik de laatste tijd veel vermoeider ben, het is ook allemaal best intens met een nieuwe woonplek, vrienden en een universiteit die jouw hele week in beslag neemt.

Het leuke is dat ik nu wel weer lekker veel in de keuken sta, zodat ik nieuwe recepten kan uitproberen. Afgelopen tijd ook veel samen gekookt en dat geeft zoveel nieuwe energie en nieuwe ideeën! Ik denk dat we koken soms te vaak zien als een verplichting terwijl het juist iets heel gezelligs kan zijn.

Ingemaakte komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij, Sojavrij, Lactosevrij)
Ingemaakte komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij, Sojavrij, Lactosevrij)

Ingemaakte Komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij)

Claire Vandaag wil ik graag dit super fijne maar snelle recept voor ingemaakte komkommers delen! Ik weet dat er al heel veel recepten… Groenten Ingemaakte Komkommers met Coconut Aminos (AIP, Paleo, Glutenvrij) European Print This
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingrediënten

  • 1/2 komkommer
  • 1 el. coconut aminos
  • 1 tl. zout
  • water
  • appelazijn
  • glazen potje

Bereiding

Was de komkommer en schil dan met een handschiller dunne plakjes van de komkommer. Door een cirkel te maken tijdens het schillen blijven ze dun en soepel.

Doe de komkommer in de glazen pot met de coconut aminos en het zout.

Vul de pot voor de helft met azijn, en vul dan aan met water.

Laat het een uurtje of twee staan in de koelkast en het is klaar!

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen