BINNENKORT UIT DE VERKOOP: LIEFDEVOL AUTO-IMMUUN

Hét handboek voor het omgaan met een auto-immuunziekte. 

Erachter komen dat je een auto-immuunziekte hebt doet veel met je. Boosheid, verdriet en als de klachten maar niet wegblijven raak je zelfs verdwaald in alle behandelingen die beloven je te genezen.
Hoe kun je op een liefdevolle manier met jouw lichaam omgaan zonder dat je verdwaalt raakt in de zoektocht naar genezing?

Het ondersteunen van jouw lichaam doe je op eigen tempo, op basis van je eigen behoeftes.

Dit e-book helpt je op weg en biedt je handvaten om het overzicht terug te vinden. Niet alleen wat betreft behandelingen en manieren om het lichaam te ondersteunen. Ook leer je anders te kijken naar jouw situatie: je bent niet ‘kapot’ en het is niet jouw schuld dat je niet bent genezen. Met dit e-book kun je het streven naar genezen loslaten, om aan de slag te gaan met ondersteunen. In het hier en nu. Onderwerpen zoals het vragen om hulp, het omgaan met artsen en de rol van community komen aan bod. Na het lezen weet je precies waar je kunt beginnen om jouw lichaam te ondersteunen. 

LIEFDEVOL AUTO-IMMUUN IN DETAIL

DIT VIND JE IN HET E-BOOK

MET DIT E-BOOK KUN JE:

NU OOK: WERKBOEK OVER PRODUCTIVITEIT

Het liefst zijn we ultra productief, werken we aan allerlei projecten en hebben we onze to-do lijst binnen no-time af. Maar, is er ook een keerzijde aan productiviteit? Is het wel goed om altijd maar productief te moeten zijn? Ben je minder waard als je productief bent? Met dit werkboek ga je aan de slag met jouw idee van productiviteit. Je leert lost te komen van de beperkende gedachtes die vastzitten aan productiviteit. Het doel: een nieuwe mindset opbouwen waarin je lief kunt zijn voor jezelf en jouw lichaam.

Als je Liefdevol Auto-immuun al eerder besteld krijg je dit werkboek helemaal gratis. Grijp je kans, want het is niet los verkrijgbaar.

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen