Nieuwe website + nieuw recept

door Claire
Nieuwe website, nieuw recept! Heerlijke dressing van tahin en olijfolie, perfect voor over de salade. (Paleo, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan)

Zo daar zijn we dan eindelijk! Op de nieuwe website, met ook nog eens een nieuwe naam. Dat werd eens hoog tijd, ik begon ook al verschrikkelijk ongeduldig te worden. Maarja, soms gaan dingen gewoon wat anders dan gepland.

Welkom op Bijzonder Auto-immuun

Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik al best een tijd bezig ben met het vernieuwen van de website. Alles stond al voor een paar maanden terug gepland maar toen kwamen er ineens urgente dingen op mijn pad die toch echt eerst aandacht nodig hadden. Wat persoonlijke dingen, maar ik merk ook dat studeren echt super veel van mijn energie vraagt. Zeker de laatste weken waren super intens, en omdat mijn gezondheid met alle stress al niet zoveel aan kon heb ik alles even op een laag pitje moeten gooien. Nu is het grootste gedeelte van de website in ieder geval af, dus dat scheelt een hele hoop!

De bibliotheek en alle bestanden

Deze zijn helaas voorlopig nog even niet beschikbaar. Jammer, maarja zo gaat het nou eenmaal. Omdat ik echt alles hier op de website en op de instagram in mijn eentje doe (dat geld dus ook voor design, fotografie en tekst) lukt het niet altijd even goed. Soms werken dingen nu eenmaal niet echt mee en dan kun je niet echt even op iemand anders steunen. Zo ook met de bibliotheek, veel van de originele bestanden heb ik niet meer door mijn laptop crash vorig jaar. Daar zal ik de komende weken dus ook hard aan werken om dat weer helemaal op de websie te krijgen. Voor nu moeten we het dus gewoon even doen met bestanden van de vorige site. Waarschijnlijk zul je ook een aantal fouten en spelfouten aantreffen. Laten we gewoon even menselijk doen, dit is ook maar een uit de hand gelopen hobby ;).

Nieuw recept

Natuurlijk laat ik jullie niet zomaar gaan zonder een nieuw recept! Klein maar fijn, want wat heb ik de kracht van een dressing toch onderschat.. Salades krijgen bij mij vaak alleen wat olijfolie, zout en peper maar dat wordt al gauw saai en droog. Een tijdje terug ben ik bij SLA geweest, echt een heerlijke tent. Zeker een aanrader als je wat voeding hebt kunnen re-introduceren. Nou daar had ik toch eens een heerlijke dressing, ik besefte mij ineens wat ik al die tijd gemist had. En zeker met dit zonnige weer de afgelopen tijd is een salade heerlijk om te eten. Vandaar dus deze dressing. Het is niet AIP vanwege de tahin maar wel helemaal Paleo en glutenvrij. Nou ik zou zeggen sla die salade in want met deze dressing krijg je er echt trek in.

Nieuwe website, nieuw recept! Heerlijke dressing van tahin en olijfolie, perfect voor over de salade. (Paleo, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan)
Nieuwe website, nieuw recept! Heerlijke dressing van tahin en olijfolie, perfect voor over de salade. (Paleo, Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan)

Dressing met Tahin en Olijfolie (Paleo, Glutenvrij, Lactosevrij)

Claire Zo daar zijn we dan eindelijk! Op de nieuwe website, met ook nog eens een nieuwe naam. Dat werd eens hoog tijd,… Artikelen Nieuwe website + nieuw recept European Print This
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

Ingrediënten

  • 50 ml. Olijfolie
  • Scheutje Azijn
  • Zout
  • Peper
  • Peterselie (vers)
  • Honing of Agave Siroop
  • 25 mg Tahin

Dit vind je misschien ook leuk..

1 comment

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen