Podcast Interview Phoenix Helix

door Claire

Een tijdje terug ben ik geïnterviewd door Eileen van Phoenix Helix voor haar serie ‘Healing Stories’. Dat is echt super speciaal en ik ben daar heel dankbaar voor! Ik vind het belangrijk om mijn verhaal te vertellen, zodat de ziektes (en de oplossingen!) waar ik mee leef onder de aandacht komen. Voor deze podcast mocht ik vertellen wat mijn ‘Healing Story’ was. In het kort vertel ik hoe het voor mij was toen het echt totaal niet goed ging, wat dat voor mij betekent heeft. Ook leg ik uit hoe mijn leven er nu uitziet, wat een verschil! Natuurlijk deel ik wat mij heeft geholpen om te komen waar ik nu ben.

Mijn verhaal: Hashimoto & Endometriose

Omdat het interview vrij kort is heb ik ook een artikel geschreven waarin ik mijn verhaal vertel. Ik probeer hier goed mogelijk uit te leggen wat ik gedaan heb om beter te worden. Het viel mij op dat dit niet meer zo duidelijk op de website staat (daar had ik vroeger wel een artikel over) dus daar ben ik mee aan de slag gegaan!

Podcast ‘Healing Stories’ van Phoenix Helix

Hier kun je de podcast episode vinden. Ook raad ik de artikelen en boeken van Eileen aan, zij is echt een van mijn eerste bronnen geweest over het auto-immuun protocol. Maar ook bijvoorbeeld voor natuurlijke pijnstillers, re-introducties en nog veel meer!

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen