Review: ‘Let’s Do Lunch!’ Ebook van Jo Romero

door Claire
Review: 'Let's Do Lunch!' Ebook van Jo Romero

Een tijdje geleden deed Jo Romero van Comfort Bites een win-actie voor haar ebook: Let’s Do Lunch! Met nog wat anderen had ik het ebook gewonnen en omdat het zo’n leuk boek is vertel ik jullie er graag wat meer over.

Het is een boekje met een planning van 28 dagen lunch, helemaal Paleo AIP. De recepten die erin staan zijn makkelijk te maken en ook nog eens erg lekker. Veel salades, maar ook maaltijden die zowel warm als koud nog lekker zijn. Ze heeft dit boek gemaakt omdat ze merkte dat de lunch toch vaak het moeilijkste is tijdens AIP. Ik merk dat ook wel. Voor ontbijt maak ik meestal een soep die ik op de ochtend zelf uit de vriezer haal, maar de lunch voorbereiden vind ik toch wel wat meer werk. Het ding bij lunch is, dat je het vaak op school of werk moet eten. Dan lijken broodjes toch een stuk gemakkelijker.

De recepten uit dit boek zijn dus juist daarom heel makkelijk en snel te maken. Wat ik vooral fijn vind aan dit boek is dat het ook een planning heeft. Op een van de eerste bladzijdes heeft Jo een planning voor 4 weken, waarmee ze rekening houd met leftovers en een uitgebreide boodschappenlijst heeft gemaakt. Zo kun je voor elke week even controleren of je alles hebt. Daarbij legt ze ook nog eens bij elk recept uit hoe je het recept de avond van te voren kunt maken zodat het ‘s ochtends klaar staat bij vertrek. Doordat ze rekening houdt met wat over blijft, hoef je niet na te denken wat je de dag erna gaat eten.

Het boek is wel in het Engels, maar het is zeker makkelijk te begrijpen. Vooral dus ook omdat ze alles heel goed uitlegt. Op de foto hierboven zie je een van de recepten, namelijk een sandwich. Het leek zo veel werk maar het ligt zó op tafel!

Het is dus echt een super leuk en handig boek dat ik zeker aanraad als je met AIP wilt beginnen. Stressen over de lunch is helemaal voorbij 🙂

Comfort Bites

Dit is de blog van Jo Romero. Ze ontwikkeld recepten maar schrijft ook vaak artikelen over gezondheid, gezond eten en auto-immuniteit. Zelf vind ik haar blog echt heel fijn, het is heel luchtig en ze schrijft over van alles wat.

Praktisch: het boek kost £8.99 dat is ongeveer €10,25 en kun je hier bestellen.


Review: 'Let's Do Lunch!' Ebook van Jo Romero

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen