Tips voor Cadeau’s

door Claire
Tips voor Cadeau's

Sinterklaas is het land uit en ik denk dat het dus wel tijd is om kerstcadeau’s uit te zoeken! Het is in het algemeen al moeilijk om cadeau’s uit te zoeken, laat staan voor iemand die bijvoorbeeld het AIP volgt of chronisch ziek is. Daarom dacht ik dat het wel eens een goed idee kon zijn om een lijst te maken. Super handig als iemand je vraagt wat je zou willen voor kerst, maar eigenlijk ook voor elke feestdag. Hieronder dus een korte lijst met boeken, apparaten, producten die ik zelf gebruik of wel zou willen hebben. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd om Nederlandse websites in de lijst te krijgen, dat scheelt vaak een hoop verzendkosten. Soms staan er ook gewoon de Amazone links van de auteurs, vaak zijn boeken toch wat goedkoper bij Amazon dan bijvoorbeeld bol.com heb ik het idee. Maar het is natuurlijk helemaal aan jou 🙂

Week van Laisser Faire bij Domaine Malpas
Als je nu al weet dat je liever niet een fysiek cadeau wilt geven dan kan ik zeker dit aanraden! Geef een week van helemaal loslaten en inspireren. Gewoon klikken op die link 😉

Boeken

The Autoimmune Protocol Meal Prep Cookbook door Sophie van Tiggelen (Engelstalig)
The Happiness Project van Gretchen Rubin
Prachtig boek! Heb daar veel van genoten en heeft mij ook veel geholpen in moeilijke periodes. Het klinkt een beetje stom maar het is een project waarin Rubin onderzoekt wat zij nodig heeft om gelukkiger te zijn. Elke maand probeert ze een aantal dingen uit.
Zonder Stress, over rust en ontspanning van Davidji
Heerlijk boek om aan het werk te gaan met stress en het vinden van rust. Heb hier veel aan gehad de afgelopen jaren en ben zelfs het boek voor de tweede keer aan het lezen. Echt een aanrader dus 😉
De Moed van Imperfectie van Brené Brown
Nog zo’n geweldig boek! Ook als je denkt niks te hebben met perfectionisme is dit een heel goed boek. Ze schrijft heel duidelijk en geeft goede voorbeelden waardoor het relevant blijft.
Paleo Principles van Sarah Ballantyne (the Paleo Mom)
Goed boek voor als je echt wilt begrijpen hoe het Paleo maar ook het AIP werkt. Het grootste gedeelte van het boek bestaat uit een uitleg van het Paleo, waarom bepaalde voeding vermeden wordt. Ook geeft Ballantyne veel aandacht aan het lichaam en gezondheid in het algemeen. Het boek bevat ook een goot aantal recepten en een paar weekmenu’s. Er wordt goed rekening gehouden met het AIP en de recepten zijn dan ook zeker fijn om te gebruiken als je aan de herintroductie fase begint.
Go to Bed: 14 Easy Steps to Healthier Sleep van Sarah Ballantyne (e-book)
The Alternative Autoimmune Cookbook van Angie Alt
The Nutrient-Dense Kitchen van Mickey Trescott

Keukenhulpjes

Gefu Spiraalsnijder Spirelli 2.0
U-Konserve RVS rietje + Schoonmaakborsteltje
Stanley Adventure Food Jar thermosfles 530 ml rvs
Roestvrij Stalen Staafmixer van Moulinex
Kenwood Multipro Compact FDM307SS
Ik heb deze 3 jaar geleden gekocht en ben nog steeds super tevreden! Je kunt er werkelijk alles mee. De sapcentrifuge heb ik nog niet zo vaak gebruikt. De reden dat ik deze heb gekocht is vooral doordat de blender van glas is, de mengkom is helaas niet van glas maar van plastic.
Glazen schalen van Anchor met BPA-vrije deksels
Ik heb een aantal van deze schalen 3 jaar geleden gekocht toen ik net met het AIP begon. Ze zijn van glas wat heel fijn is en kunnen in de oven en de magnetron. De deksels van plastic, hoewel ze BPA vrij zijn ben ik er niet van overtuigd dat het ‘gezond’ plastic is. Plastic blijft natuurlijk gezondheidsproblemen veroorzaken. Ik gebruik ze nog wel omdat ik op dit moment even geen alternatief heb, ik gebruik de schalen namelijk vaak om lunch mee te nemen of maaltijden in te bewaren. Dan is het fijn als het een goede deksel heeft, en dat zijn deze wel. Er zijn verschillende maten, ik heb een aantal 1.1 liter en 427 ml.

Verzorging/Kleding

Aromatheek met 12 Rollerflesjes van 10ml van Bioflore
Slow Gelaatsritueel van Bioflore
De Basisproducten voor Mama & Baby van Bioflore
T-shirts van Awareness Warriors (Nederlands bedrijf)
Ava Natural Skincare Handcrème/Gezichtscrème/Anti-aging crème
Lippenbalsem en Gezichtscrème van natuurlijke ingrediënten gemaakt door mijn vriendin Jentje Zaal, als je dat wilt kopen kun je mij een berichtje sturen 😉 (website volgt nog)
DIY Baardolie van Natural Heroes
Bath & Bliss Deluxe Pakket van Natural Heroes

Tips voor Cadeau's

Dit vind je misschien ook leuk..

Laat een Bericht achter

Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen