Wat is Bijzonder Auto-Immuun?

door Claire

Welkom op de website! Wat fijn dat je er bent, ik zal je even een rondleiding geven op de website zodat je kunt zien wat er allemaal te vinden is. Naast de blog en de recepten kun je ook een aantal andere dingen vinden waarvan ik hoop dat ze je een handje kunnen helpen op jouw avontuur.

Waarom is Bijzonder Auto-immuun?

Zelf heb ik de ziekte van Hashimoto, een auto-immuunziekte, en Endometriose wat ook gelinkt wordt aan auto-immuniteit. Toen ik zelf de diagnoses kreeg merkte ik dat er weinig te vinden was in het Nederlands. Daar wilde ik verandering in brengen! Bijzonder Auto-immuun is er voor iedereen die een auto-immuun of andere chronische ziekte heeft. Bijzonder omdat iedereen met een chronische ziekte juist mooi is op een unieke, positieve en speciale manier. Bijzonder in de zin van ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ toch?

Wat is er allemaal te vinden

Naast de recepten zij er ook genoeg andere dingen te vinden op de website. Zo is er een hele hoop artikelen over voeding en hoe dit een rol speelt in de gezondheid. Omdat ik zelf het auto-immuun protocol volg is daar natuurlijk vooral veel over te vinden. Maar ook artikelen over mentale gezondheid en ‘selfcare’. Het allerleukste is wel echt de bibliotheek. Hier vind je allerlei downloads die je kunt uitprinten en gebruiken voor jouw persoonlijke avontuur. Als je lid wordt van de nieuwsbrief ontvang je het wachtwoord en kun je een kijkje nemen van wat er allemaal te vinden is! Goed, hieronder vind je een link naar de pagina’s waarvan ik denk dat je die wel interessant zou vinden. Voor vragen kun je altijd contact met mij opnemen.


Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer lezen